Kaart
Hapjes
Gyoza kip - zwezerik
Roussette saus • lente ui (4st)
Kabeljauw
Sushi tempura • limoen mayo (4st)
Voorgerechten
Wilde zeebaars
Tartaar • lamsoor • avocado
Pijlinktvis
Kimchi • Pommes Anna • ponzu
Eendenlever
Zwarte pens • andijvie • bloemkool
Kurado wagyu Cecina
Koolrabi • dashi • Osietra kaviaar
Belgische asperges
Morieltjes • tuinbonen
Hoofdgerechten
Black Aberdeen entrecôte
Frietjes • Baskische bearnaisesaus
Zonnevis
Broccolini • galanga • kerstomaat
Schots lamszadel
Voorjaars-champignons • daslook • groene asperges
Kabeljauw royale
Papillot • Pinot Noir • rozemarijn
Artisjok
Ravioli • tuinkruiden • gerookte Scamorza
Nagerechten
Sorbet van platte kaas
Aardbei • rabarber • jus van appel en komkommer
Bourbon vanille roomijs
Chocolade Van Dender • chantilly room
Pannenkoek
Appel • bourbon vanille roomijs (geflambeerd met Calvados)
Moelleux
Origins 'Papua New Guinea' • straciatella ijs • bergamot
Selectie Belgische kazen 'Van Tricht'
suggestie: Lindemans Dark Cuvée René
Wij zijn er een weekje tussenuit van 15 april tot en met 21 april. We openen terug dinsdag avond 22 april.
Tot dan!